WiFi onmisbaar?

Draadloze Netwerken. In de huidige samenleving vrijwel onmisbaar. Als we de verbinding met het draadloze internet signaal verliezen, zijn we vaak niet blij. En met de komst van IOT is de vraag naar grotere en stabiele bereikbaarheid alleen maar groter geworden. Wij helpen met een Wifi-traject, of het nu gaat om ontwerp, configuratie, implementatie of probleemoplossing.

Onze Aanpak
Het begint met een inventarisatie van uw wensen. Daarbij staan we stil bij een aantal vragen die voor de nieuwe  situatie van belang zijn. Concluderend: wij maken werk van uw draadloze wensen!

  • Waar wilt u draadloos internet?
  • Wie moet er gebruik van gaan maken en welke apparatuur wordt daarvoor gebruikt?
  • Hoeveel  bandbreedte is  nodig? Biedt uw huidige provider voldoende bandbreedte?
  • Welke apparatuur heeft u zelf al in huis?

Een greep uit de mogelijkheden:

Internet installeren en aanleggen.
Wisselt u van provider en stapt u over van internet aanbieder? We installeren de doe-het-zelf installatie pakketten van veel aanbieders, waaronder Ziggo en KPN, zodat u weer snel op Internet kunt.

Internet draadloos aanleggen
Wilt draadloos internet voor uw laptop, macbook, tablet, Iphone of Ipad? We optimaliseren de instellingen van uw provider en passen deze waar nodig aan. Desgewenst kan de bereikbaarheid in andere vertrekken worden uitgebreid met extra toegangspunten.

Draadloos internet verbeteren en versterken.
U heeft al draadloos internet maar nog niet in alle ruimtes beschikbaar? Eerst bekijken we of met de bestaande apparatuur verbeteringen mogelijk zijn. In andere gevallen kunnen we de draadloze internet verbinding versterken en optimaliseren met extra apparatuur. We testen op locatie eerst welke apparatuur het beste voldoet in de gegeven omstandigheden.

 

Netwerk management
Om inzicht te krijgen in het gebruik en functioneren van een draadloos netwerk kan gebruik gemaakt worden van Netwerk Management. Statistische gegevens en live monitoring om het netwerk zo optimaal mogelijk te laten benutten en te configureren.

Mesh Netwerken
U wilt een naadloze overgang tussen verschillende locaties zonder de verbinding met internet te verliezen? Dan is een Mesh Netwerk onontkoombaar. Met meerdere toegangspunten en een centrale controller wordt de toegang voor meerdere personen en draadloze apparatuur geregeld.