Nijssen Computers kan u van dienst zijn bij levering, installatie en migratie van de verschillende Office 365 versies.  We adviseren u graag welk pakket voor uw situatie geschikt is. Ook kunnen we uw werkplek inrichten en onderhouden zodat u optimaal gebruik kunt maken van de gekozen kantoor- of thuis Office 365 oplossing.

Microsoft Office 365 Home en Personal voor thuis gebruik:

Microsoft kent verschillende versies Office 365, zowel voor de zakelijke markt als voor thuisgebruik. Office 365 is software gebaseerd op basis van een abonnement waarbij de gebruiker steeds over de laatste nieuwe versies kan beschikken alsmede een aantal interessante Cloud diensten. We onderscheiden hierin:

  • Office 365 Personal
  • Office 365 Home

De Office 365 Home en Personal pakketten worden steeds per jaar aangeboden.
De personal versie heeft een standaardprijs van EUR 69,- en is voor een persoon.
De Office 365 Home versie is bedoeld voor een huishouden van maximaal 5 personen en heeft een standaardprijs van EUR 99,-

Voor de zakelijke markt biedt Nijssen Computers ook de verschillende Office 365 Business versies aan. De zakelijke versie van Office365 is schaalbaar en daarom goed te gebruiken voor zowel de ZZP-er als bedrijven met vele werknemers met een maximum van 300. Een kort overzicht van de verschillen:

  • Office 365 Business: Het meest geschikt voor bedrijven die Office-toepassingen, en bestandsopslag en delen in de Cloud nodig hebben. Exclusief zakelijke e-mail.
  • Office 365 Business Premium: Het meest geschikt voor bedrijven die zakelijke e-mail, Office-toepassingen en andere zakelijke services nodig hebben.
  • Office 365 Business Essentials: Het meest geschikt voor bedrijven die zakelijke e-mail en andere zakelijke services nodig hebben. Exclusief Office-toepassingen.

Bij Office 365 Business en bij Office 365 Business Premium is steeds het meest recente en volledige Office pakket inbegrepen. Bij Office 365 Essentials is dit niet het geval.

Naast Office 365 voor thuisgebruik en Office 365 Business voor zakelijk gebruik kent Microsoft daarnaast Office 365 Enterprise voor ondernemingen en organisaties met meer dan 300 medewerkers en/of werkplekken.